Glasfodrad rostfritt stålutrustning

Den glasfodrade utrustningen från Taiji är tillverkad av 304 eller 316L rostfritt stål och fodrad med vårt överlägsna glas. Det kan perfekt skydda mediet från att vara förorenat av järnjon.

Detailed description

Glasfodrad rostfritt stålutrustning
Den glasfodrade utrustningen från Taiji är tillverkad av 304 eller 316L rostfritt stål och fodrad med vårt överlägsna glas. Det kan perfekt skydda mediet från att vara förorenat av järnjon. Konstruerad och byggd till internationellt erkända GMP-standarder, kan den glasbeklädda stålreaktorn uppfylla högre krav på operatörens säkerhet och produktkvalitet.


Produktgalleri

image001(001).jpg

image002(001).jpg

Split fläns och klämmor som används på glasfiberad rostfritt stål är alla gjorda av rostfritt stål. Baserat på kundens önskemål kan vi utföra värmeisolering på stålprocessens yttre yta.

Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av rostfritt stål i rostfritt stål, med stor uppmärksamhet på kvalitet. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: Glasfodrad rostfritt stålutrustning, Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback