PTFE-kuvertpackning

Den högkvalitativa packningen är sammansatt av en icke-asbestande korrugerad plåt av rostfritt stål och PTFE-kuvert. Den är lämplig för glasfiberad stålutrustning med nominellt tryck på högst 1 Mpa och arbetstemperatur på -20 ~ 200 ° C.

Detailed description

PTFE-kuvertpackningar för glasfodrad utrustning
Den högkvalitativa packningen är sammansatt av en icke-asbestande korrugerad plåt av rostfritt stål och PTFE-kuvert. Den är lämplig för glasfiberad stålutrustning med ett nominellt tryck på högst 1 MPa och arbetstemperatur på -20 ° C till 200 ° C. Med en korrugerad ring av rostfritt stål, ger PTFE-kuvertpackningen utmärkt elasticitet och tätningsprestanda vid användning. Förutom den mekaniska hållfastheten hos packningsmaterialet har industrinsätningspackningen låg PTFE-friktion och kemisk stabilitet.


Produktgalleri

image001(001).jpg

PTFE-kuvertpackning

image002(001).jpg

PTFE-kuvertpackningar


Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av ptfe-kuvertpackningar, med stor uppmärksamhet på kvalitet. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: PTFE kuvert packning, Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback