Manway Cover (för glasfodrad reaktor)

Här hittar du våra överlägsna manway-skyddslösningar avsedda för glasfodrade reaktorer. De garanterar säker drift och enkel öppning och rengöring.

Detailed description

Manway Cover för glasfodrad reaktor
Taiji erbjuder, som en ledande leverantör av glasfodrad utrustning och processutrustning, ett brett sortiment av reaktortillbehör för att säkerställa säker inneslutning av farliga kemikalier i reaktorn och hög operatörssäkerhet, samt förbättrad bearbetningseffektivitet och produktkvalitet. Här hittar du våra överlägsna manway-skyddslösningar avsedda för glasfodrade reaktorer. De garanterar säker drift och enkel öppning och rengöring.


Produktgalleri

image001(001).jpg

Manway Cover

image002(001).jpg

Manway Cover med Sintra Sight Glass

image003(001).jpg

image004(001).jpg

1. Skyddskåpa med skyddsring och fjäderassisterad öppningsenhet
Manway-systemet kan enkelt installeras på toppen av glasfasade reaktorer. Fjäderanordningen gör att locket enkelt kan öppnas och stängas. Skyddsring skyddar brunnen från slitage och skador vid matning.


2. Manway Cover med Sight Glass
Den glasfodrade reaktorvägen är en uppgraderad produkt. Det är mer lämpligt för reaktorn med hjälp av CIP-rengöringssystemet. Vi integrerar siktglaset i locket med hjälp av högtemperatur sintring. Detta gör det lättare att rengöra siktglaset. Manöverlocket är bekvämare att öppnas på grund av en snabb öppningsanordning.


Vi är ett av ledande tillverkare och leverantörer för tillverkning av glasbeklädda reaktorer, med hög uppmärksamhet på kvalitet. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: Handtagskåpa (för glasfodrad reaktor), Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback