High Performance Emalje

Också känd som glasögon emalj kommer med utmärkt motståndskraft mot korrosion av surt och alkaliskt medium, mekanisk chock och skarp temperaturvariation. Speciellt kan den motstå korrosionen av alla organiska och oorganiska syror, organiska lösningsmedel och svag bas förutom fluorvätesyra och stark fosforsyra.

Detailed description

Högpresterande emalj för glasfoder
TJ09-emaljen för glasfoder utvecklas självständigt av Taiji, och den har en hög prestanda som har uppnått en internationell avancerad nivå. Till exempel kommer den industriella porslinens emalj, även känd som glasögon emalj, med utmärkt motståndskraft mot korrosion av surt och alkaliskt medium, mekanisk chock och skarp temperaturvariation. Speciellt kan den motstå korrosionen av alla organiska och oorganiska syror, organiska lösningsmedel och svag bas förutom fluorvätesyra och stark fosforsyra.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpgimage004(001).jpg


image005.jpg

TAIJI-emalj antar internationell avancerad elektrisk ugnssintringsprocess och exakt sammansättning för emalj, strikt kontrollerar varje produktionsprocess och garanterar helt emaljens kvalitet.
Med hjälp av toppmodern sondringsprocess med elektrisk ugn, med korrekt komprimering och noggrann processkontroll, är kvaliteten på Taijis glasrör helt garanterad.


Korrosionskurvor

Korrosionsdiagrammen visar den typiska korrosiviteten hos surt och alkaliskt medium. Eftersom korrosionshastigheten är mindre än 0,1 mm / år betyder det att mediet har mycket svag korrosion på glasbeklädnaden. Så rekommenderas det. När korrosionshastigheten ligger inom 0,1 ~ 0,2 mm / år kan korrosionen inte försummas. Regelbunden inspektion måste göras för att se hur långt glasskiktet har korroderats. När korrosionshastigheten är mer än 0,2 mm / år är mediet allvarligt frätande mot glasbeklädnaden och är därför inte rekommenderat här.


Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av högpresterande emalj och har hög uppmärksamhet åt kvaliteten. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: Hög prestanda emalj, Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback