Glasfodrad spolventil

Spolventilen kan förses med tantaltopp för att uppnå realtidsmätning av temperaturen i reaktorn och därigenom undvika temperaturfördröjning eller fel som orsakas av användning av termowell.

Detailed description

Glasfodrad spolventil
Vanliga glasfodrade spolventiler
Den glasfodrade spolventilen används speciellt som spolningsventil eller bottenventil för glasfodrade reaktorer. Ventilhuset är tillverkat av gjutjärn eller stål, och både innerytan på ventilkroppen och ytterkanten på ventilkärnan är fodrade med vårt högpresterande glas. Ventilkärnan är förseglad genom att komprimera PTFE-tätningsringen. Den här glasfodrade urladdningsventilen är indelad i två typer: övre rörelse typ och nedre rörelse typ.


Produktgalleri

image001(001).jpg


image002(001).jpg


image003(001).jpg

Luftaktiverad glasfodrad spolventil


image004(001).jpg

Glasfodrad spolventil med bälgstätning


image005(001).jpg

Vanliga glasfodrade spolventiler

image006(001).jpg

Glasfodrade spolventiler med bälgstätning


Spolventilen kan förses med tantaltopp för att uppnå realtidsmätning av temperaturen i reaktorn och därigenom undvika temperaturfördröjning eller fel som orsakas av användning av termowell. Dessutom kan du, genom att byta den luftmanövrerade anordningen för ventilkärna, fjärrstyra urladdningen av reaktorn.


Glasfodrade spolventiler med bälgstätning
Denna spolventil med bälgstätning är ett alternativ till spolventilen med packningstätning. Det säkerställer tillförlitlig tätningsprestanda, enkel rengöring och förmåga att dra ut högt arbetstryck. Ventilkroppen formas med stämplingsmetod som drastiskt förbättrar materialstyrkan. Driftstemperatur: -19-200 ° C; Arbetstryck: 0,6 MPa-1,6 MPa.


Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av glasfasade ventilventiler och uppmärksammar kvaliteten. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: Glasfodrad spolventil, Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback