Glasfodrad omrörare

Den konventionella typen glasfodrad omrörare från Taiji finns i ankartyp, paddelform, turbintyp, kombityp och andra typer.

Detailed description

Glasfodrad omrörare
Den konventionella typen glasfodrad omrörare från Taiji finns i ankartyp, paddelform, turbintyp, kombityp och andra typer. De ger fullständiga specifikationer och högsta kvalitet. Kunderna kan välja olika blandningstyper enligt olika reaktionsmedium och olika specifikationer för glasfodrad reaktor.


Produktgalleri

image001 (001) .jpg


image002 (001) .jpg


image003 (001) .jpg


image004 (001) .jpg


image005 (001) .jpg

image006 (001) .jpg


Taijis glasfodrade reaktorblandare är fodrade med vår TJ09-emalj. Med den beprövade och senaste moderniseringstekniken har glaspartierna utmärkt motståndskraft mot korrosion, mekanisk chock och skarp temperaturvariation.

Vi kan också designa och producera alla typer av icke-standardiserade glasfodrade omrörare till kundens specifika krav.Vi är en av de ledande tillverkarna och leverantörerna av glasföredda agitatorer och uppmärksammar kvaliteten. Om du är intresserad av våra produkter gjorda i Kina, välkommen att kontakta vår fabrik för mer information. Vi erbjuder dig den bästa servicen och konkurrenskraftiga priser.

Hot Tags: Glasfodrad omrörare, Kina, tillverkare, fabrik, tillverkad i Kina
Relaterade produkter
Feedback